Gå vidare till huvudinnehållet
  • Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Serveroperativsystem

Support för operativsystemet Microsoft Windows Server

Dell Technologies har ett omfattande samarbete med Microsoft, vilket innebär att du får konsekvent och tillförlitlig prestanda när du använder Microsofts Windows Server-operativsystem tillsammans med PowerEdge-servrar.

Mer information om vilka Microsoft Windows Server-operativsystem som stöds på specifika PowerEdge-modeller finns i Dell PowerEdge/Microsoft Windows Server Operating System Support (LTSC) (på engelska).

Information om felsökning av operativsystemet Microsoft Windows Server finns på The PowerEdge Server Operating System Support Library.

Mer information om Windows Server-media när du beställer med en PowerEdge-server finns i Dell PowerEdge: Hur man hämtar Microsoft Windows Server-media/ISO-filen.

Operativsystemssupport för Linux-server

Dell Technologies har omfattande kunskaper inom Linux och dedikerade team av teknik- och supportexperter på detta område. Flera Linux-distributioner stöds via supportavtal i samarbete mellan Dell Technologies och våra olika Linux-partner.

Support för operativsystemet Dell Technologies Direct Linux

Dell Technologies hanterar alla problem med hårdvara och operativsystem men låter samarbetspartnern ta hand om vissa ärenden vid behov.

Support för Dell Technologies och operativsystemet Partner Collaborative Linux

Dell Technologies hanterar alla hårdvaruproblem och för att tillhandahålla support för operativsystem från Linux erbjuder vi support i samarbete med Oracle för Oracle Linux/Oracle VM och Canonical för Ubuntu. Kunder kan fortfarande kontakta teknisk support för att få hjälp.

Listor över hårdvarukompatibilitet för partner

Listor över hårdvarukompatibilitet för partner för PowerEdge-servrar som är kompatibla med respektive Linux-operativsystem från partner.

Hypervisor-stöd

Se operativsystemsstödet ovan för Microsoft Hyper-V och Red Hat Enterprise Virtualization.

Ytterligare vägledning om virtualiseringslösningar och kompatibilitet Driftsättningsguider för virtualiseringslösningar.

Andra resurser

Bilder för eSupport
Support för serveroperativsystem
Hitta de senaste operativsystemen för dina infrastrukturbehov.
Bilder för eSupport
OpenManage Integration with Windows Admin Center
Hitta användbara supportartiklar, handböcker, dokument och annan information om OpenManage Integration with Microsoft Windows Admin Center.